torsdag 5. januar 2012

Ønskeliste for en liten prins!

Mirakelgutten er fortsatt så liten at foreldrene trives best med å ha ham i nærheten og på samme soverom. Men rommet hans står der, nesten klart til at han skal flytte inn om kanskje ikke så altfor lenge. Rommet ble pusset opp mens vi ventet på mageboeren, men selve innredningen gjenstår. Da er det vel lov å fremsette noen beskjedne ønsker på vegne av en liten pjokk....?

1. "Vi" ønsker oss magnettavler fra Sebra, som en gang i fremtiden blir gøy for lillemann å leke med tall og bokstaver på. Inntil videre kan de få henge på veggen og være fine.


2. Å finne lamper til et barnerom er neimen ikke enkelt. For å si det litt flåsete så finnes det mye fjas. Dessuten er vi ute etter en vegglampe, mens det aller meste som ser noenlunde ok ut er taklamper. Men Ferm Living lager mye fint, også til barn. De har laget noen fine lamper, for eksempel denne, som herved er plassert på ønskelisten:
3. Videre ønsker vi oss en sittesekk, helst Happy Cat. Fiiiiin!


4. Gullgutten trenger oppbevaringsplass til lekene sine. Rommet hans er ikke så stort, så kanskje en slagbenk hadde vært tingen. Sånn som denne for eksempel:


...og kanskje med en sånn oppå:
Ja! Det vil vi ha!












Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen noen ord!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...