tirsdag 21. februar 2012

Ta-da!

Montana-skjenk og fineste lampen på plass!


 
Det mest geniale med Montana-systemet er at det går an å bygge det ut og gjøre endringer etter behov. Vi hadde først tenkt tre moduler, men fikk bare plass til to. Men om vi skal ommøblere eller flytte en gang i fremtiden, så kan vi kanskje kjøpe en modul til. Eller vi kan kjøpe skapdører til den øverste raden med hyller, som er åpne nå og strengt tatt ikke kan brukes til så mye, dersom vi trenger mer oppbevaringsplass.
Lampen elsker vi, den er faktisk enda finere enn vi hadde trodd, og gir godt lys. Jeg skal få tatt noen bedre bilder av den og legge ut siden.

For den detaljbevisste: Skjenken henger på veggen inn til kjøkkenet, hvor vi nettopp har åpnet opp mellom stue og kjøkken, derfor manglende gulvlist under skjenken.
Bildene som henger på veggen har jeg tatt selv. Det til venstre er tatt under en gondoltur i Venezia (snakk om overpriset turistfelle), det i midten er fra Brooklyn Bridge i New York og det siste fra Central Park i samme fantastiske store eple.

Jeg gikk forresten først i gang med å rydde bort lille smilefjes og hans fargerike lekeverden for å ta bilde, men så ombestemte jeg meg. Det er nå faktisk sånn det ser ut her hjemme hos oss, og heldigvis for det! Ser ikke akkurat ut som en møbelkatalog, men det har vi aldri hatt mål om heller her i huset. Det skal se ut som et hjem:)

Her er solen på sjelden visitt i dag, og vi skal snart ut og rusle oss en tur. Ønsker alle en herlig dag!

1 kommentar:

  1. Hei!

    Så flott at du ombestemte deg! Bildet er superflott og man ser jo lang vei at han klumpen der koser seg! :)

    Ha en fin kveld!

    Klem ragnhild

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...