torsdag 16. februar 2012

Snørr og trøsteshopping

Det hele begynte med sutrete baby på lørdag. Deretter fulgte hosting, feber, uhorvelige mengder med snørr og en slapp liten gutt som slett ikke har vært seg selv. Kombinert med at undertegnede var gressenke i helgen ble det en stri tørn for mor, som egentlig har gruet seg litt til første sykdomsrunde med lille smilefjes. Typisk at det skulle skje når far var bortreist, noe han tross alt ikke er så ofte.

Far er kommet hjem igjen, lille smilefjes er så godt som frisk - og nå er det mor sin tur å bli syk ser det ut som. En hvilken som helst potte hadde blitt grønn av misunnelse, for tettere går det neppe an å bli.

Hvem som trengte trøst er litt usikkert. Men trøsteshopping ble det, og siden det snart er tid for å gjøre ferdig innredningen av barnerommet så blir det lampe og nytt sengetøy til lillegutt. Fordi vi fortjener det!

Følgende herligheter er på vei fra nettbutikken Sprell.no:
Vegglampe fra Ferm Living som passer for tøffe små gutter - og tøffe litt større gutter.



 ...med matchende sengetøy!









Lille smilefjes og mor ønsker alle en basseluskfri dag!

2 kommentarer:

  1. Knallfine ting, de lampene er utrolig søte! Kjedelig med sykdom, vi har hatt noen runder her også! Håper du også er bedre nå og at dere får en fin helg!:) Klem Heidi

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for det, og god helg til deg og dine også!

      Klem fra Lene

      Slett

Takk for at du legger igjen noen ord!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...