tirsdag 17. juli 2012

Long time, no nothing?

En av mine favorittblogglesere har ymtet frempå om at han begynner å bli noe lei av å lese om at jeg er blitt 32 år. Jeg tar hintet og legger meg fullstendig paddeplat. Det er evigheter siden jeg har bevilget tid til å tilføre bloggverdenen mine mer eller mindre viktige tilskudd. Ærlig talt så har vel også det meste av min kreative kapasitet, uten at vi skal si noe mer om den, gått med til diverse prosjekter i heimen, som i tur og (u)orden har eskalert i omfang. Det, kombinert med fulltidsjobb som går ut på å redde Oslo-lampe fra krabbende smilefjes med kløende rive-ned-fingre, må bli unnskyldningen for mitt totale bloggmessige fravær den siste tiden.

Fju. Lange setninger, mange komma og innskutte bisetninger i søkk og kav tyder på at jeg har vært lenge borte og har mye på hjertet. Norsklæreren min hadde vært alt annet enn stolt.

Vel vel. Siden sist har det i grunnen skjedd ganske store ting i min verden. Det største, og aller viktigste, er at lille smilefjes er blitt enda større enn sist og er en lykkelig liten friskus av en baby. Han blir stadig mer mobil, og utfordrer daglig vår standhaftighet på beslutningen om ikke å flytte vekk ting vi er redde for at han skal ødelegge. Vi vil at han skal lære seg hva han ikke har lov til å røre. Høres fint ut, ikke sant? Spør meg om en måned eller to, så får vi se. Heldige er vi uansett, som har en smilende liten utforsker kravlende rundt i hjemmet vårt.


Videre har vi blitt glade eiere av et helt nytt, og omsider ferdig kjøkken. Det har jammen vært litt av en prosess, med mange slags hinder på veien, men nå er det bare godt endelig å være i mål. Flere bilder kommer siden. Her er de deilige boblene som feiret at vi igjen har alle kjøkkenfunksjoner intakt etter lang tids unntakstilstand:


Sist, men ikke minst, har jeg gått til det skritt å si opp min faste, trygge, gode, men tidkrevende jobb blant fine kollegaer. Det kan høres ut som den totale galskap, men det føles som det riktige å gjøre. Nå håper jeg bare at min følelse skal vise seg å stemme.

Nå fremover skal jeg altså være hjemme med smilefjes, og fortsette å sørge for at han er mett, tørr og har det bra og smiler mest mulig. Dernest blir jobben min (ved siden av å redde lamper med lange, fristende ben) å skaffe meg noen frilansoppdrag. Etter hvert skal lillegutt begynne i barnehage, og da skal jeg prøve om jeg kan bygge meg opp en heltidsgeskjeft som frilansjournalist/tekstforfatter. Akkurat når det blir vet vi ikke, men så lenge jeg har smilefjes hjemme her med meg, så får vi bare se hvor langt tiden og energien rekker.

La oss håpe at både vår sønn, jeg og Oslo-lampen kommer oss helskinnet gjennom det neste året.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen noen ord!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...