fredag 13. april 2012

Venner på veggen

Litt "reklame" fra meg i dag. Jeg må bare få understreke at det følgende innlegget ikke er motivert av noe annet enn min egen begeistring - sånn for ordens skyld.

Hjemmepåsken vår rommet blant annet en tur til vår nabokommune Os. Her hadde vi to mål - vi skulle innom den relativt nyetablerte butikken Nordisk Rom, og så skulle vi spise lunsj på det nesten like nye kultursenteret Oseana. Sistnevnte ligger nydelig til på Osøyro med sjøen som nærmeste nabo.
Vel - Nordisk Rom var først, og der manglet det virkelig ikke på grunner til å tømme kontoen. Hele ønskelisten min - nesten, og alle favorittmerkene mine samlet på en plass: Hay, Ferm Living, Muuto, Northern Lighting, Normann Copenhagen, Kähler, Superliving, ja - i det hele tatt. Men nesten det beste av alt, er at et par lokale designere har fått innpass i hyllene. Blant annet selges fantastisk fine ting fra Marlene M. Bak dette merket står tvillingsøstrene Maren og Lene Moholt Moldestad.
Marlene M. får stadig flere utsalgsteder landet over, men de hører hjemme her mellom de syv fjell. De har butikk både på verdensveven og i det virkelige liv - i Lille Øvregate, og leverer blant annet humoristiske plakater til barnerommet. Alle print er signert og nummerert, og såååå søte:) Vi falt pladask for dette, som heter Making Friends:


Bildet skal få på seg en hvit Ribba-ramme fra Ikea, som visstnok skal passe perfekt. Lille smilefjes har flyttet inn på eget rom, store gutten vår, så han skal få dette bildet i innflytningspresang fra mor og far:) Jeg skal vise flere bilder fra rommet hans en annen dag. Det er blitt ganske så fint om jeg skal si det selv!

God helg folkens!

3 kommentarer:

 1. Ååå, søteste!
  Store flinke gutten!
  Lillegull her bor på eget rom frem til ca kl 24 hver kveld/natt, one big happy family i dobbelsengen resten av natta :)
  Gleder meg til å se rommet til sjefen!
  Nattaklem

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, ja det er vel lett for tenker jeg. Synes i grunnen det er litt urettferdig at han skal ligge der inne helt alene. Vi er i det minste to;)
   Men når det er sagt så virker det faktisk som om mini sover bedre nå etter at vi flyttet ham på eget rom. Det gjør vel vi også for å være helt ærlig. Så får vi heller se om vi klarer å holde ham der;)

   Håper du har en nydelig helg, her er solen på besøk i dag! Klem:)

   Slett
 2. Hei, så artig å lese, og så kjekt du likte utvalget, Men synd jeg ikke har fått med meg dette før! Takk for besøket, og ser jo at du synes om lokale varer. Da forteller jeg gjerne at i helgen er det flere grunner å ta turen til oss på Os, det er nemlig ett kunsthåndverkmesse i netopp Osena!
  Kanskje vi sees.
  Beste hilsen
  Katrine

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...